Nova godina, nove odluke i stari blog! :D

23:11

Drage djevojke (i dečki, ako vas ima!),
prije svega vam svima, svima želim najsretniju i najuspješniju 2016. koju si možete zamisliti! Ispunite ju do vrha planovima i snovima, voljom i entuzijazmom, predanošću i ambicijama, ljubavlju i zdravljem! :D Zdravljem prije svega, okej? I ljubavlju odmah iza! Ili obratno... To je tu negdje! :D
Uzela sam si ja malo odmora od bloga, lijepo završila prvi dio kolokvija, uživala u Adventu, Božiću i otpratila staru godinu! Oni koji me prate na Instagramu mogli vidjeti da se skićem i nagrađujem za sve odrađeno! Samo sam se, kao mali medo, utaborila među ljude koje jako volim i odlučila iskoristiti svaku minutu. Laptop nisam ni takla neko vrijeme. Prije svega, ljudsko sam biće i trebam to svoje vrijeme u godini.
Znate što mi je bilo najdraže? Kupiti voljenima poklone svojim novcem. Najbolja stvar ikad! Onako, od srca otkinuti lovu za njih s vlastitog računa, pomno promišljajući i pogađajući što bi htjeli! :)
Kakva je bila stara godina?
Eh, sad, teško je mjeriti. Bila je baš borbena godina, ali sreća me pratila. Jedan on prvih dana sam si zapjevala moto: Sreća ne prati pi*ke! I tako i bijaše! Kad sam se konačno usudila sve što prije nisam, život je baš postao bolji! Doista jest, moram priznati. Ide faks, tu je i posao, nekoliko izvannastavnih aktivnosti... I ovaj blog je jedna od najljepših stvari koje su mi se dogodile u godini koja je otišla. Ne zbog bloga kao takvoga, nego ljudi koji čitaju! Svi vi ste najljepši dio ove moje male virtualne stvarnosti. I Bog zna da nisam neka ambiciozna i nametljiva blogerica, ali doista uživam u vama. 
Kako sam dočekala novu? Pa pomalo starački. Nisam baš djevojka od tuluma, nisam obukla haljinu ni štikle. Ali svejedno - najljepše ikad. Vidite na slici dolje! :D
E, da, svim djevojkama u 2016. želim čovjeka koji ih ljubi u čelo! :)


Što se tiče 2016. i odluka...Zapravo ih nemam mnogo. Nikad mi nije trebao 1. siječnja da nešto odlučujem. Ali, evo, odlučila sam vam pisati barem 4 puta tjedno! :D Imam tema, skupilo mi se i slijedit ću to pravilo dokle god mi članci ne gube na kvaliteti. Uglavnom ću objavljivati navečer, lakše mi je zbog rasporeda! :)  
Uzbuđena sam jer ćemo se malo više družiti! :D
Druga odluka tiče se snage volje. Doista trebam biti malo upornija, sama sebi dosljednija. I malo manje naivčina u životu. 
I što drugi misle...Trajni problem, a baš sam postala malo prestara da se zamaram. Još kad mi i mama kaže: ''Tko šljivi selo? Nisam te zbog sela rodila!''.. Trebala bih i poslušati! :)  

Bojim li se ove nove godine? Pa mogla bi biti naporna, malo me strah. Treba odraditi mnogo stvari po pitanju faksa, prebacivanja i preseljenja. Malo se bojim da sam sitna za sve to, ali vidjet ćemo.. Što sad? Nema smisla bježati. I nemam baš ni kuda. :P


 Toliko o mojim odlukama...Kako ste vi dočekali Novu? Što ste odlučili? 

You Might Also Like

6 komentari

  1. Nadam se da ce ti ova godina biti mnogo uspesnija o prethodne i da ces zaista uzivati u njoj! :) <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Želim da ti 2016. godina bude uspešnija,bolja, zanimljivija, srećnija, sa puno više novca, ljubavi, smeha od svake prethodne. ❤🎆


    Poseti me i učlani se ako želiš ❤
    Www.makeupnroses.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  3. Sretna, najsretnija Nova!!!
    Radujem se češćem pisanju (i tvom i mom) :P

    OdgovoriIzbriši
  4. Heej, hvala ti! :D Također sve najljepše od srca! :) Radujem se i ja :)

    OdgovoriIzbriši