LOTD post - rujan

16:11

Danas vam želim donijeti jedan post prepun mojih dnevnih lookova koje sam nosila kroz rujan. Neću vam ih stavljati sve jer ih je mnogo i jer su slični, ali stavljam vam detaljne opise nekoliko njih koji su mi se jako svidjeli. :)

1.) Go-to-work look 


Na slici iznad vidite jedan od definitivno najbolji performansa male početnice. :P 
Na lice sam najprije nanijela oba Catrice Camouflage korektora - gusti na akne, onaj noviji na podočnjake. Na njega sam nanijela L'Oreal True Match tekući puder i dobro se zamatirala Maybelline Affinimatom u kamenu. Obrve sam lagano popunila Maybelline Color Tattoom u nijansi Permanent Taupe. I zafiksirala ih Essence fiksatorom. Na obrazima imam Avon rumenilo u nijansi Classic Aura. Kapke sam prvo prekrila Artdeco bazom, a potom uredila kombinacijom sjenila iz Sleek Oh' so special palete. Konkretno se radi o nijansi Gift Basket po sredini, a Boxed u vanjskom kutu i na pregibu. Unutarnji kut sam posvijetlila nijansom Organza. Tuš je L'Oreal Super Liner, najpraktičniji tuš svih vremena. A maskara je, kao uvijek, Avon SuperShock. Na usnama imam Avon Hidrokolor Pure Peony ruž. :) Jako jednostavan i brzinski look. :)

2.) Pink overdose


Da vam se ne ponavljam, lice, obrve, usne i obrazi uređeni su na isti način kao i na gornjoj slici. Na očima je ovog puta Catrice baza za kapke. Od sjenila, opet dominira Sleek Oh, so special paleta, nijansa Gateu, dok se u vanjskom kutu opet nalazi nijansa Boxed. Pregib je bledan nijansom The mail, a ispod obrva se nalazi Wet'n'Wildovo mono sjenilo u nijansi Creme Brulee. Postupak sam ponovila i na donjem kapku. Tuš je ovaj put Eveline Celebrities eyeliner, a maskara opet SuperShock. Na usnama je Maybelline ColorSensational, nijansa Fuchsia Fever

3.) Essence Arriba look


Kako sam za Šminkericu pisala o Essence Arriba kolekciji, tako sam usput i napravila ovaj look. Inače nisam cura od mnogo boja i sama sam sebe iznenadila. Detalje o proizvodima i looku saznajte na ovom linku

4.) Wannabe Vamp


Za ovaj look sam se odlučila prvi dan fakulteta. Bila sam raspoložena za eksperimente na usnama, a i dan je bio cijeli za mračne boje. Nakon što sam lice i obrve pripremila na već opisan način, na obraze sam stavila Catrice Defining Blush rumenilo u nijansi Sunrose Avuenue. Boju kapaka sam ujednačila Wet'n'Wildovim sjenilom u nijansi Creme Brulle, a za efekt velikih očiju u kuteve sam stavila highlighter iz Essence Cindarella kolekcije. Tuš je opet L'Oreal Super Liner, a maskara opet SuperShock. Usne sam prvo prekrila S-He olovkom u nijansi 003 (jako, jako tamna ljubičasta) i preko prešla Avon Colortrend ružem u nijansi Deluxe. 

To su bili rujanski lookovi, a za one aktualne, pratite me na Instagramu. Tamo sam jako često i ažurna k'o nikad. Isti ovakav post odsad ću objavljivati svaki mjesec, da natjeram sebe na šminkerske vježbe i fotografske vježbe svaki dan. :)
Koji su bili vaši rujanski lookovi? Kako vam se sviđaju ovi moji? :)



You Might Also Like

4 komentari