Kako smo se proveli na Humanitarnom šminkanju?

17:56

Vrijeme je da vas izvjestim kako mi je bilo sinoć na humanitarnom šminkanju! :) Kao što ste prije nekoliko dana mogli pročitati u najavi, sinoć se održalo humanitarno šminkanje koje sam organizirala u suradnji s divnim ljudima iz Kluba Mladih Split. Dakle, koje ljudine tamo rade! Srce im je veće od cijelog ovog prostora i zato odmah trk i ud'rite im lajk na Fejs stranicu


Prema planu, započeli smo u 19 sati. Odazivom sam generalno zadovoljna iako smatram da nam je kiša svjetski omela planove. Moglo je bolje, ali nitko nam ne brani da događaj ponovimo. Upoznala sam djevojaka, lica i imala priliku da ih šminkam, uljepšam i usrećim. A sve su one donijele svoju donaciju za Socijalnu Samoposlugu Solidarnosti Split.


Skupila se količina hrane i potrepština za barem par obitelji. Znam da će sve prikupljeno doći u prave ruke i zbog toga sam jako sretna! Da, jako je lijepo volontirati i pomagati. Prvi sam zagovornik toga u životu. I ako pogledate moj osmijeh na donjoj slici - to je to!


Jako sam ponosna na prvi projekt koji je odradio ovaj blog i sinoć je bila večer koju ću definitivno upamtiti zauvijek.
Još jednom zahvaljujem Klubu koji mi je dao priliku da iskažem i kreativno izrazim šminkom. I velika hvala svima koji su stigli i podržali akciju! I posebna zahvala ide curama koje su me prevezle do stana sinoć skupa s opremom. :)

Hvala! Milijun puta hvala! Ostavljam vas uz još malo slika službene fotografkinje kluba, preslatke i susretljive Petre čije radove možete pratiti ovdje

You Might Also Like

6 komentari

 1. Čestitam ti na ukazanoj prilici, nadam se da si se jos lijepše provela nego što si nam napisala. Prvi putevi se ne zaboravljaju i nadam se da će ti se ovim putem još više prilika ukazati.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jao, riječima je teško opisati sve emocije! :) Hvala ti na lijepim željama :)

   Izbriši
 2. Baš baš lijepo. Drago mi je da uživaš u ovakvim aktivnostima i rado pomažeš i doprinosiš :) :*

  OdgovoriIzbriši
 3. Predivna akcija, svaka čast. :D
  Btw, krasno izgledaš, baš ti dobro stoji tamni ruž. ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jooj :) Hvala ti puno, ne nosim ih često, ali uvijek kad ih nosim osjećam se posebno hhh :D

   Izbriši