Moji najdraži domaći blogovi

08:58

Pratim domaću blogersku scenu još otkad sam bila djevojčica i još od vremena kad me želja da imam vlastiti blog plašila. Prva destinacija je bila Šminkerica, čija sam ponosna autorica već više od godinu dana. Od Šminkerice sam polako kretala prema osobnim blogovima cura koje su pisale, a potom, sljedeći njihove preporuke, istraživala dalje.
Danas uz blogove pijem prvu jutarnju kavu i to je obavezni dio mog rituala. Ako ne pronjuškam domaću blogosferu, kao da mi fali dio mene. U nastavku vam donosim nekoliko blogova koje obavezno posjećujem  gotovo svakodnevno. 



1.) Dear Skin Beauty Blog

Upravo link naveden gore moja je prva adresa kad trebam neku sigurnu informaciju. Martina s bloga Dear Skin je jako iskrena, jako njegovana i jednostavno prekrasna. Ne znam, oduševljena sam i njenim iskustvom i svim znanjem koje je puno šire od samog poznavanja kozmetike. Jako mi je drago svratiti tu i preporučam ovaj blog apsolutno svima - od tinejdžerica do gospođa. Vjerujte mi, trebate Martinu svakog jutra. :)

2.) Beauty corner by Iveee

Na ovom blogu krije se cura čija simpatičnost pršti iz postova. Doista bih je jednom voljela upoznati. Jako je aktivna, u pisanju objektivna i zanimljiva. Ima i divne slikice pa i na tu adresu idem svakodnevno.Sjećam se njena bloga još od početaka i doista jako, jako napreduje. Svakim je postom sve bolja i definitivno se isplati baciti oko. :)

3.) Šminkoholičarke

O Šminkoholičarkama sam već pisala ovdje. Nemam puno za nadodati, već je jasno koliko ih volim. Recenzije su im odlične, a Kike me svaki dan osvaja i odvažnim lookovima koje objavljuje. Kad narastem, želim se šminkati kao ona. :P Svakako jedan od najperspektivnijih domaćih blogova. :)

4.) Stela Sequin Beauty Blog

Još jedna djevojka čije su šminkerske sposobnosti na visokoj razini. Prelijepo se šminka i jedan od posljednjih postova bio je look za Noć vještica koji me oborio s nogu. Od nje se može jako puno naučiti i za sve nas koji šminkanje još uvijek vježbamo ona može biti savršena učiteljica. Redovito je pratim i divim se koliko strelovito cura grabi naprijed. Predviđam tom blogu baš blistavu budućnost. :)

Dakle, ovo su moje 4 must have domaće blogerske adrese. Koje su vaše? Preporučite mi blogove koje vi volite? :)

You Might Also Like

11 komentari

  1. Wooow hvala ti puno na ovako divnim riječima i čitanju <3 Velika čast je pronaći se na top listi u ovakvom društvu. Hvala ti <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na čemu, nemaš pojma koliko si puta pomogla meni, a, duboko vjerujem, i svojoj publici :)

      Izbriši
  2. Dear skin mi je najdraža jer mi ima najrealnije recenzije. Ima još puno blogova koje volim, a neki od njih su: lilmeeslilblog, roseybelle , alittlemakeupobsessed, makeupandother ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lilmees isto pratim, odlična mi je :) Ove ostale ću pogledati :)

      Izbriši
  3. I ja volim Beauty Corner by Ivee :)
    Pogledaj Classified Brauty, super je cura:)

    Pogledaj i moj blog ako želiš♥
    nikolinasbeautyworld.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Odličan izbor. Dear Skin blog je stvarno prava mala enciklopedija, a i kad sam se god obratila Martini za pomoć ili savijet nisam bila odbijena. :)
    Blogovi čije postove ja ne propuštam su:
    Chick freak, Makeup and other, Cateye makeup, Airyfairy makeup... na ostale škicnem ako mi se tema sviđa. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, Martina je uvijek ažurna s publikom, na sve odgovori jako brzo, još jedan razlog zbog kojeg mi je naaajdraža :D

      Izbriši
  5. Aaaaajme puno ti hvala! Ne znam šta da kažem, stvarno sam sretna što ti se sviđa moj rad <3 Inače, pratim te na Šminkerici, ali još nisam skužila da imaš blog :O Zadnjih tjedana sam dosta malo na netu i slabo pratim zbog tehničkih problema :D
    Super ti je dizajn, baš je sve minimalistički, a lijepo :D Tako i ja volim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, oko dizajna sam se mučila jer sam sve preko tutoriala, ovog ono. Na Šminkerici je sve bilo gotova stvar pa sam s tehnikalijama muku mučila :)
      A ti, savršenooo radiš, uvijek pratim, najviše na Instagramu :)

      Izbriši
  6. http://www.vestisrbija24.tk/ Evo jedan odlican sajt ukoliko pratite vesti online.

    OdgovoriIzbriši