LOTD post - listopad

17:29



Listopad mi je gotovo projurio u ludoj trci s vremenom. Osim standardne svakodnevne šminke, napravila sam tek nekoliko marljivijih lookova. No, eto, kako vam se svidio taj rujanski post, napravit ću vam ga ovaj mjesec. 
Krenimo redom. 

1.) All orange everything


Look na slici iznad napravila sam jednom, od viška vremena za pripremu za posao. Naime, igrala sam se s narančastom jer mi je jednom netko rekao da mi lijepo sjeda na lice. No krenimo. 
Prvo sam nedostatke kamuflirala Catrice kamuflažama. Na akne i velike nepravilnosti ide stara kamuflaža u nijansi 010 Ivory, a na podočnjake novija u nijansi 010 Porcellain. Tekući puder je Bourjois Air Mat tekući puder čiju sam vam recenziju dužna. Očekivala sam više, eto vam maleni hint. Matirala sam Essence transparentnim puderom. Obrve sam lagano popunila Maybelline Color Tattoom u nijansi Permanent Taupe. Dokrajčila sam ga i sad čekam da Freedom Dipbrow stigne na Pink Pandu pa da ga odmah naručim. Treba mi nešto žešće. Vrijeme je, draga, vrijeme je. 
Na oči sam prvo nanijela ArtDeco bazu za kapke bez koje više ne idem nikud. U nju se doista kunem. Što se sjenila tiče, igrala sam se s omiljenom Sleek Oh-so-special paletom. U vanjskom kutu oka nalazi se nijansa Boxed, pregib blendan nijansom The mail. Narančasto sjenilo je, nažalost, neko anonimno koje mi je poklonila prijateljica iz Beograda. Jako je pigmentirano, teško se blenda i rijetko ga nosim, ali doista lijepo izgleda kad si dam truda. U kutu oka je nijansa Bow iz imenovane Sleek palete pomješan s Wet'n'Wild mono sjenilom Brulee. Isti sam postupak ponovila i na donjem kapku. Tuš nisam stavila jer me taj dan izdao moj L'Oreal Super Liner o kojem ću vam pisati u postu s potrošenom/uništenom/isušenom šminkom. Maskara je moja voljena - Avon Super Shock. Na obrazima imam jako malu količinu rumenila iz Sleek Trio Blush palete, nijansa se zove Crochet. To je bio dar od rodice i jako volim paleticu. Na usnama nosim Maybelline Colorsensational ruž u nijansi 550 Red Pepite koji je uživo malčice tamniji. 

2.) Lady Dangerous


Postupak pripreme vam neću ponavljati. Apsolutno je isti kao i gore opisani. Obrve sam ovdje popunjala sjenilom Boxed iz Sleek palete Oh-so-special. Na očima, uz ArtDeco bazu, imam i sjenila iz Wet'n'Wild Comfort Zone paletice. Riječ je o mješanju Crease i Browbone sjenila iz bež stupca. Ta je paleta već stara k'o metuzalem pa vam neću nuditi njenu recenziju uskoro. Ali iskoristila sam je do maksimuma. U kutu oka imam šljokičasto sjenilo iz Deborah trio palete 07. Maskara je ovdje Essence Lash Princess, ako se ne varam. Na licu nosim Avon Bronzing Pearls koje su mi se prosule i završile u smeću nedavno. Usne su ovdje u centru pažnje. Ispod ruža je Essence olovka koja je toliko istrošena da mi se izbrisao naziv, ali iznad je Avon Hidrokolor u nijansi Eternal Flame, moj omiljeni crvendać s kojim se nikad ne bojim da će završiti po zubima. 

3.) Out of comfort zone



Ovaj je look svjež, od jučer. Lice je pripremljeno na isti način, ali je puder L'Oreal True Match, nijansa Golden Beige. Obrve su lagano popunjene Catrice Eyebrow Fillerom u nijansi 10. Na licu imam Avon Luminous Ideal u nijansi Classic Aura. Imam tek pinkicu novog Wet'n'Wild bronzera u nijansi Bikini Contest. Na očima, uz obaveznu bazu, po sredini kapka nosim Essence mono sjenilo iz Arriba limitirane kolekcije, nijansa je 01 La Vida Loca. Blendan je Crease bež nijansom iz Wet'n'Wild comfort zone palete. Ispod obrva i u kutu je u podlozi Wet'n'Wild Brulee mono sjenilo, a iznad Essence hightlighter iz Cindarella kolekcije. Tuš je S-he Dip Eyeliner. Na trepavicama je Maybelline Lash Sensational, moja nova igračka. Tek sam ju kupila i sprema se recenzija. Na donjem kapku nemam ništa, a na usnama je Wet'n'Wild Glassy Gloss LipGel u nijansi This Too Shall Glass. I to je to! :) 

Ovo su moja tri najjača looka ovaj mjesec. Znam, ništa posebno, ali sve dijelimo, zar ne? :D Za više slika i lookova pratite me na Instragramu
Kako ste se vi šminkale u listopadu?



You Might Also Like

3 komentari