Victoria Beckham x Estee Lauder ruž za usne i sjenilo - recenzija

08:47

Kad sam vidjela da Posh, moja omiljena celebrity dama, izbacuje kolekciju za Estee Lauder... Znala sam da želim nešto iz nje i prije nego sam vidjela samu kolekciju. Ne znam, i sama pomisao na Posh me inspirira - napredak, obitelj, učenje, evolucija i revolucija stila. I, doista, kao poklon za rođendan dobila sam ruž za usne u nijansi 01 Brazilian nude te mono sjenilo u nijansi 01 Bitter Clove.



Gdje kupiti? Pa, ukoliko nije rasprodana, cijela kolekcija nalazi se ovdje. Nekako sam začuđena jer se o samoj kolekciji malo pričalo i pisalo, ali - Kylie je ukrala pažnju, moram priznati.

RUŽ ZA USNE


Ruž je stigao u minimalističkoj crnoj kutijici od izuzetno čvrstog kartona. Na njoj je istaknut sastav, gramaža od 3.5 grama. Uočila sam da nema roka trajanja, ali to ćemo im oprostiti.


Unutar kutijice nalazi se sam ruž u crnom pakiranju izrezbarene teksture. Na vrhu se nalaze Victorijini inicijali, a na dnu ime nijanse. Inače, cijena ruža je 45 dolara.



Sama nijansa je neporeciva i savršena nude, jedna od onih kakve se na Victoriji vide kada nosi smokey eyes. Dakle, prava pigmentirana nude nijansa sa blagim prizvucima smeđe i narančaste. Taj narančasti moment je vidljiv samo u pakiranju, na usnama nije. 
Ruž je kremaste teksture i nije mat, ali nije ni u potpunosti sjajan. Rekla bih da daje wet look usnama. Uostalom, ne isušuje i čak bih rekla da njeguje usne. Jako je pigmentiran i dovoljan je samo jedan nanos za potpuno prekrivanje.


Što se same trajnosti tiče, bez jela i pića na usnama preživi do 5 sati, a onda se počne nakupljati uz rubove usana. Preživi i piće, jelo malo teže. Ipak, lijepo se popravlja i nadograđuje.


Otkad sam ga dobila, koristila sam ga gotovo svaki dan i gotovo u svim mogućim varijantama. Na smokey eyes izgleda ludo dobro! Ne izgleda isprano i dobila sam komplimente na račun njega! :D

SJENILO

Sjenilo je stiglo u identičnoj kutijici kao i ruž za usne. Nijansa je 01 Bitter clove. Istaknuta je gramaža (3 grama) i sastav.

Unutar same kutijice sjenila, nalazi maleno i praktično ogledalo. Jednog dana kad potrošim sjenilo, imat ću malo ogledalce za u torbicu. Ogledalo je došlo pokriveno prozirnom folijom.


Samo sjenilo u kutijici izgleda prekrasno. Riječ je o maslinasto - smeđe - zlatnoj boji, sa krupnim šljokicama. Ovo je sjenilo za posebne prilike, šljokice su prevelike za svakodnevnu uporabu, barem što se mene tiče.


Sjenilo je dosta kruto i tvrdo na dodir, a pigmentacija mu je slabija od očekivanog. Bez baze, gotovo da ga nema smisla stavljati jer se izgube te divne šljokice. Baza značajno popravi stvar i šljokice se hvataju puno bolje.. Ali bez nje, uistinu gubi čar. Najbolje ćete vidjeti na slici - bliže dlanu imam bazu, a naviše je samo sjenilo bez baze.


Osim toga, bez baze i bijelog sjenila/olovke ispod, jako se teško miješa s drugim sjenilima. Npr. u pregibu. Uz malo truda, može se. Ali ipak - usporedimo se Aura mono sjenilom koje je jedno 10 puta jefitnije.... Dobra je stvar što ne trusi mnogo. Kad jednom uspijete, daje onaj zadimljeni, wet pogled. I na plave oči je uistinu pun pogodak! :D

Na selfiju ispod našminkala sam se ovim dvama proizvodima. Išla sam na svadbu u Njemačku i ovo je slikano cca. 4-5 sati nakon šminkanja. Sjenilo se nalazi uz rub oka, a u pregibu i iznad sam ga pomiješala sa sjenilima iz MakeUp Revolution Flawless palete. Na usnama je ruž, a ispod njega Look by Bipa nude olovka. 



Toliko o ovim dvama ljepotanima. :) Ne znam, ja sam preuživljena! :) Što kažete?

You Might Also Like

4 komentari

  1. Napuhane cijene zbog dva poznata imena, vani ima tona boljih i jeftinijih proizvoda.
    Inace, pakiranja i sama ambalaza su mi bas lijepa, ali dalje od toga, za mene nista. :)
    Jako lijepa fotkica. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno, vjerojatno si sama ne bih izdvojila ove novce za to :D
      A pakiranje je zakon, što jest jest. :D

      Izbriši
  2. Vidjela sam tu kolekciju kod nekih youtuberica i pakiranja su stvarno krasna. Nijansa sjenila mi je odlična, totalno po mom ukusu, ali šteta da je loša pigmentacija. Kao što Meg kaže, ima puno jeftinijih i puno kvalitetnijih :/

    OdgovoriIzbriši