Hoću li opet kupiti.... (listopad, 2016.)

12:21

Ovaj sam mjesec ispraznila nekoliko svojih go-to proizvoda pa sam vam odlučila pokazati što i kako! :) Volim ovakve videe na YouTubeu (I sama se mislim postati dio YT zajednice! Ako imate savjeta, javite!) pa sam vam odlučila napisati jedan u blog formatu.


1. Garnier micelarna otopina

Što reći o Garnier micelarnim otopinama, a da već odavno nije rečeno! Ova u mint-plavoj bočici mi savršeno odgovara, baš kao i roza. Jedino onu s uljem više neću uzimati jer me pred kraj upotrebe počela prejako peći za oči. 
Uglavnom, njihove micelarne mi uglavnom potraju dulje od mjesec dana i isplate se. Dakle, 100 % kupujem opet! 

2. Garnier Pure Self Heating maska za lice

S obzirom da u Kozmu još nekoliko dana traje akcija na Garnierove proizvode, već sam otišla po zalihu ove maske. Tek sam je otkrila i oduševljena sam. Iako nema tako jak zagrijavajući efekt kao što sam očekivala da hoće, odlična je u dubinskom čišćenju pora. Jako, jako sam zadovoljna i već sam je nahvalila na sva zvona. Požurite, trenutno košta 7 kuna! A ni inače ne vjerujem da je skuplja od 10ak kuna i dostatna je za 3 upotrebe.

3. Afrodita Mystic Argan uljni gel za tuširanje

Afroditina kolekcija s arganovim uljem izgledala mi je privlačno od prvog dana, tim više što je zima na pragu i što već znam kakvih će sve problema biti sa isušenom kožom po rukama. Dobila sam uljni gel za tuširanje i mlijeko za tijelo. U kombinaciji su mi savršeni. Gel sam već potrošila i bacila se na isprobavanje drugih koji me čekaju, ali jednog dana ću se svakako opet sjetiti ovog gela zbog divnog mirisa i mekane kože! U mlijeku još uvijek uživam... :) 

4. Pantene Aqua Light regenerator za kosu 

Kao netko čija se kosa zamasti dok kažeš keks i tko uvijek ima problema s ''teškim regeneratorima'', mogu sasvim odgovorno tvrditi da mi se kosa upotrebom Aqua Light regeneratora (i šampona koji sam potrošila prije) mastila nešto manje (ne očekujmo čuda, 3 dana su moj rekord) i bila lakša. Dobra njega, lijep miris, cijena od 20ak kuna... Da, jako sam zadovoljna! :)  

Jeste li vi isprobale neke od ovih proizvoda? Što ste vi potrošile u zadnje vrijeme?




You Might Also Like

2 komentari

  1. Mislim da od osnovne skole nisam koristila Pantene. I evo nakon 15 godina koristim navedeni sampon i regenerator i moja masna kosa ih odlicno prihvaca. Afrodita je moja sigurna luka, kad sve zakaze, rado se okrenem Afroditinim proizvodima kako lica tako i tijela.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlični su mi za masnu kosu, stvarno sam jako, jako zadovoljna :)
      A Afrodita mi je relativno novo otkriće, baš sam zadovoljna :D

      Izbriši