Moja kozmetička wishlista (jesen 2015.)

16:13

Danas je prvi dan rujna i to je moje maleno slavlje. Proslavit ću s vama, a pravi način za to je da podijelim s vama svoju kozmetičku listu želja za nadolazeću jesen. U nastavku članka pogledajte sve što si želim priuštiti ove jeseni.

1. The Balm Cindy-Lou Manizer

                                       

Sigurna sam da već znate da je poznati brend The Balm stigao na police određenih Bipa poslovnica kod nas. Meni je svakako najbliža ona u Solinu pa ću čim stignem u Split poći do nje i kupiti Cindy-Lou Manizer. To je ustvari highlighter divne roskaste nijanse koja bi mogla lijepo ljubiti moju svijetlu put rozog podtona. Brzo gubim ovaj ljetni ten, a ideja da ću biti kao jedna od ovih retro blijedih žena s The Balm ambalaže čini mi tu pomisao manje mrskom. Cijena ovog proizvoda na Pink Pandi je 164, 90 kn, a mislim da će slična biti i u Bipi. 

2. EOS Honeysuckle Honeydew

                               
EOS balzami za usne postali su kultna stvar u njezi usana, a ja svoje defintivno želim dobro zaštiti od bure i hladnoće koja nam dolazi. Ubrzo planiram oveću narudžbu na Pink Pandi koja nam nudi mnogo raznih EOS balzama, a meni se nekako najviše sviđa ovaj medeni okus Honeysuckle Honeydew. Cijena EOS balzama za usne je 59, 90 kn.

3. W7 In The Buff: Lightly Toasted paleta sjenila za oči
W7 palete sjenila za oči vole i poznate Pixiwoo sestre. Može ih se zgodno nabaviti po internetu. Kod nas su slabo dostupne, ali čini mi se da su nešto za što se vrijedi potruditi. Cijene ovih paleta inače se kreću oko 50ak kuna, a recenzije obećavaju pigmentiranost, postojanost i jako lijepe nijanse. Ja sam, kao uvijek, prvo posegnula za neutralnom paletom. Ako se pokažu dobrima kao što se priča, uzet ću i onu smokey verziju. Čekaj me, metropolo!

4. Freedom Makeup sjajilo i tekući ruž, Pro Butters TGIF 


Freedom Makeup nova je stvar na Pink Pandi, a meni izgleda jako primamljivo. Voljela bih isprobati svašta nešto, ali najbolje mi izgleda sjajilo Pro Butters u nijansi TGIF i tekući ruž istog imena. Riječ je o bordo nijansi, pravoj jesenskoj. Onoj po kojoj se kao diva osjećam! :) I sjajilo i ruž koštaju po 30,90 kn. Jedva čekam da isprobam. Oko sam bacila i na palete rumenila, ali rumenilima sam i bez tih paleta opskrbljena i više nego dobro. 

5. John Masters Organics regenerator za jačanje boje plave kose


Prije nekih 15ak dana postala sam plavuša. Da, napokon sam se odlučila za pramenove i prezadovoljna sam. O tome više u jednom drugom postu, ali sad sam u fazi istraživanja njege bojane, plave kose. Pitam sve žive i tražim savjete, a naišla sam na dobre riječi o ovom regeneratoru. Cijena mu je oko 220 kuna, ali svi se zaklinju da traje jako dugo. Vidjet ćemo kad mi plaća stigne. ;)

Ovo je trenutno stanje. Jako sam oprezna s dodavanjem stvari. Naime, ne želim biti gorko nesretna kad ih ne dobijem! :) Radije ostavim mjesta za sva limitirana izdanja koja će stići na police svaki čas.
I, da, već za koji dan stiže kolekcija odjeće Balmain x H&M. Slike koje polako cure u javnost su najveća divota ikad. :)) Dok ja dođem u H&Ma, kakve sam sreće, već će se rasprodati. Ali nadam se užicati barem koji komad. :)

Jeste li vi već sastavile svoju listu? Jeste li isprobale neki od ovih proizvoda i kakvi su vam?




You Might Also Like

2 komentari

  1. Honeysuckle Honeydew nije medeni eos nego mirisi na dinju :D ja dinju ne mogu podnijet pa mi slabo doslo kad ga otvorila, tako da sam ga proslijedila dalje :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ajme! Ne podnosim miris dinje u kupkama za tuširanje, a kamoli u balzamima! Dobro da si me upozorila :/

    OdgovoriIzbriši