Catrice Liquid Camouflage korektor - recenzija

07:06

Nakon male pauze koja mi je, iskreno, trebala da dođem k sebi nakon dva ljetna posla i sredim se prije odlaska na fakultet, vraćam se vama i postanju. Odlučila sam krenuti sa mojim novim go-to proizvodom. Naime, nakon mnogo iščekivanja, stigla je tekuća verzija Catriceovog Camouflagea. Kako inače obožavam dobru, staru kamuflažu, odmah sam krenula u kupnju i odlučila za nijansu 010 Porcellain. U nastavku članka pročitajte moje dojmove. :) 

U prodaji sam vidjela dvije nijanse. Moju, 010 Porcellain i 020 Light Beige. S obzirom da je riječ o korektoru, razlika među njima nije velika i obje mi odgovaraju. Međutim, prva više vuče na roskasti podton pa sam se odlučila na nju. Cijena ovog korektora je u oko 27 kuna, a u pakiranju se dobije 5 ml proizvoda koji će mi, ovim tempom, potrajati barem 2-3 mjeseca.


Pakiranje proizvoda je klasično pakiranje kakva inače imaju sjajila i u kakav bi bilo tko zdravog razuma smjestio tekući proizvod. Dakle, praktična stvar, sve pohvale! :)
Tekstura ovog korektora je jako, jako kremasta. Za razliku od one ''stare'' kamuflaže, ova je mekana i zbog same teksture lijepo sjeda na područje ispod očiju. 


Na slici možete vidjeti kako izgleda na ruci. Trebalo mi je neko vrijeme da uhvatim iole realnu sliku. Što se tiče ovog natpisa da je proizvod vodootporan, bila sam skeptična. Ali moram priznati da običnom vodom nije išao dolje. Dakle, vodootporan je i dugotrajan na licu. Velikiiiii plus!


Dakle, za novu kamuflažu dosada same pohvale. Međutim, njeno je prekrivanje ispod mojih očekivanja.  Na slici možete vidjeti kako je prekrila crnu točku flomastera i crtice kemijske. Dakle, čisto u redu, ali ne spektakularno. Spektakularno je prekrivanje ''stare'' kamuflaže, ali mislim da bi se ova razlika mogla opravdati razlikom u teksturi.


Na samom kraju postavila sam si pitanje: Sviđa li mi se više stara ili nova? Pa, najbolje su obje zajedno. Dok ću staru koristiti za prekrivanje akni i crvenila na licu, nova ide na podočnjake, tamo savršeno funkcionira! :) Dakle, baš sam sretna što je Catrice nadopunio staru verziju ovom novom. I, da, već vidim da će biti neviđeni hit u domaćim drogerijama. 

To je bilo sve od mene. Jeste li vi probali novu kamuflažu? Kako vam se sviđa?

You Might Also Like

2 komentari

  1. Htjela sam isprobati, ali mislim da meni nebi odgovarale nijanse :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako je netko tamniji, neće valjati, čini mi se :/ Al' nadam se da će proširiti spektar nijansi :D

      Izbriši