Tester box za studeni + Kako koristim proizvode

11:05

I ja sam imala čast da postanem ambasadorica prvog hrvatskog Tester boxa. Video u kojem otvaram kutiju već ste mogle vidjeti na mom Instagramu.  Eto, to je meni bio prvi znak da na ovom blogu, unatoč cijelom mom kaosu, nešto radim kako spada. Znam, velika većina već je napravila recenziju, ali ja sam htjela iskoristiti svaki proizvod i ocijeniti ga te na kraju prosuditi. Nemam običaj suditi po ambalaži. Vidjela sam svakakve recenzije, a sad slijedi i moje mišljenje, čisto od svega što je itko prije rekao. Sudim se po sebi, svom tijelu i ovim proizvodima. Krenimo, dakle, redom.

PAKIRANJE

Ovu divnu kutijicu prvu je otvorila moja mama. Nazvala me i rekla: ''Ovo je tako fino. Dat ćeš kutiju meni, drugo me ne zanima.'' Dakle, kutija je visoke kvalitete. Doista čvrsta kutija koja je pritom i jako ugodna oku. Čista elegancija, kao i papir i mašnica unutra. I,citat, naravno. I svi oni papirići koji štite proizvode unutra. Dakle, po ovome se Tester baš lijepo iskazao. Klasičarka u meni vrištala je od sreće. Dodajmo tome i faktor iznenađenja i dobijemo pun pogodak


Stigao je i citat s kojim se nemoguće ne složiti...

 

...a s druge strane i popis proizvode te njihove cijene. 





SADRŽAJ

1.) Nivea Volume Care pjena za kosu i sprej 



Nivea set stigao je u pakiranjima po 50 ml. Cijena ove količine bila bi 10ak kuna inače, po nekoj mojoj procjeni jer 250 ml košta oko 28 kuna, ovisno o drogeriji. U anketi nisam navela kosu, ali ovakvo nešto mi uvijek treba kad radim kovrče pa često kukam kako baš nemam pjene ili spreja. I uvijek zaboravim kupiti. Dakle, sad ja lijepo svoje kovrče ovim oblikujem i potraju mi čak koji sat duže. Super su mi ova travel-size pakiranja. I ovim sam proizvodom zadovoljna! :) 

2.) AlpStories mlijeko za tijelo od Nevena

E, pa ovo me oduševilo. Već sam imala AlpStories mlijeko (Hvala, mama!) i potrošila ga, a za moj studentski džep je preskupo. 250 ml košta 99 kuna, a vrijednost ovog mini pakiranja od 50 ml je oko 20 kuna. Čuvam ovo kao sveti gral i pametno trošim svaku kap. Inače, držim da je AlpStories jedan od najboljih brendova za njegu kože i tako sam se obradovala ovom mlijeku. Neki navode kako ne vole miris nevena, a ja sam baš preuživljena u miris nevena. Nekako me smiruje. 


3.) Avene set (micelarna otopina, mlijeko za čišćenje lica i losion za čišćenje lica)

Dosada još nikad nisam isprobala Avene. Nekako mi ''nije s ruke'', ali mislim da ću kupiti full size micelarne. Stvarno mi je dobra, lijepo uklanja i nije napravila kaos na licu, što je stvarno rijetkost. Cijena tog full sizea je 66 kuna, cijena mlijeka je 103 kune, a losiona 100 kuna. Veličina ovih pakiranja je po 25 ml za mlijeko i losion te 50 ml za micelarnu pa po mojoj procjeni okvirno 40 kuna izađe (radi računanja isplativosti kasnije). Ispravite me ako griješim, matematika mi nikad nije bila jača strana. 
Mlijeko i losion su mi kao svaki drugi, ali micelarnu baš lajkam. 


4.) Neoviderm emulzija za kožu

E, pa ovo mi je baš otkriće. Emulzija koja popravlja sve štete po mom licu, a to su u prvom redu - ožiljci od prištića koje nemilosrdno istisnem. Doista popravlja i regenerira kožu i mislim da mi treba veliko pakiranje. Ovo će mi potrajati jer se koristi ciljano, ali dugo nisam imala ovako dobar proizvod. Baš medicinska stvar. Pohvale za ovo! Cijena velikog pakiranja je 140 kuna, a ovdje je količina od 5 ml. To košta oko 7 kuna. Ali trajat će mi barem mjesec dana jer se troši jako sporo.


5.) Amika Perk Up suhi šampon

Kosa mi se jako brzo masti i već drugi dan nakon pranja je njaaah, koma. A ovaj suhi šampon je osvježi. Bolji mi je od svih dosada zato jer ne ostavlja tragove, ne vidi se da je korišten. Lijepo miriši i sviđa mi se. Njega sam gotovo već potrošila jer ga prskam nemilice. Zakon je. Stigla je količina od 46 ml, a cijena za 232 ml je 127 kuna. E, za ovo mi baš treba kalkulator. al cijena je oko 25 kuna. Sve pohvale i za ovaj proizvod. :)


5.) Essence tekući ruž

Ovo je zapravo jedini cijeli proizvod koji sam dobila. Nisam neki fan Essence ruževa i sjajila, priznajem, ali ovaj ima jako lijepu boju i često ga nosim u zadnje vrijeme. Bolje je i kvalitete od onih koje sam imala dosada. Ali moram priznati da je personalizirano jer sam stavila da volim ruževe. Cijena je 21 kunu. Swatcheve imate na Testeru


KONAČNI SUD

Za cijenu od 100 kuna, ja sam dobila savršeno upakiranih cca.123 kune. Dakle, tu je to negdje, ali treba uračunati i troškove kutijice (visoka kvaliteta) i papira i dostave. I, da, pohvale za dostavu. Nevjerojatno su ažurni. Momci su me zvali par puta i stizali su mi mailovi provjere. Genijalno.  Dakle, ovo je doista isplativo. 
Čula sam i da se ljudi žale na personaliziranost. Ja se ne mogu požaliti. Unatoč uskom krugu brendova za prvo pakiranje, ja sam dobila najpersonaliziraniju varijantu koja se mogla dobiti. I taj efekt iznenađenja koji te natjera da probaš ono što nikad ne bi sam kupio je genijalna stvar za svaku blogericu. 
Uostalom, nikad ne bih popljuvala ovoliki trud. Svaka čast na ideji, ponosna sam kad vidim kako postajemo sve europskiji. Nisam naručila za prosinac jer je Božić i imat ću velike izdatke, ali za siječanj mi neće promaknuti jer se tako lako navući na efekt iznenađenja. 

*PR proizvod, ali autorica zadržava pravo na objektivnost. 


You Might Also Like

5 komentari

  1. Pročitala sam vjerojatno sve recenzije tester boxa, a bogme tvoja je najbolja jer je najpreciznija.
    Sama ideja bi je odlična i baš sam se dugo premišljala da li da naručim prvu kutiju, ali bolje da nisam jer mi zaista skoro ništa ne bi odgovaralo. Stvari za kosu uopće ne koristim jer mi sve živo masti kosu, Alpstorie proizvodi me nisu uopće oduševili, boja ruža nije moj đir, jedino bih voljela probati Avene micelarnu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš mi je drago da ti se sviđa! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Bok, sto mislis bi li neoviderm pomogao sa pjegama od sunca ili malo popucalim zilicama na licu? Bas trazim nekakav proizvod koji bi to mogao rijesiti i neoviderm mi zbuci kao rjesenje :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Bok, sto mislis bi li neoviderm pomogao sa pjegama od sunca ili malo popucalim zilicama na licu? Bas trazim nekakav proizvod koji bi to mogao rijesiti i neoviderm mi zbuci kao rjesenje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Ivana, Neoviderm mi je bio odličan (potroših ga). Nemam sličnih problema, ali pokušaj istražiti još malo pa se odluči na kupnju. Meni je uistinu godio, čekam zgodu da si naručim veće pakiranje online.

      Izbriši