Garnier dvofazna micelarna otopina - vrijedna pažnje?

11:35

Nedavno je Garnier izbacio novu micelarnu otopinu, ovog puta dvofaznu. Na vrhu se nalazi sloj ulja, a ispod sloj vode. Ulje otapa šminku, micelarna čisti lice. Za upotrebu je spremna tek nakon što ju protresete i slojevi se sjedine.
Izašlo je nekoliko recenzija, jednak broj pozitivnih i negativnih. Nikako se nisam mogla oduprijeti želji da ju isprobam, iako sam najveći obožavatelj njihove ružičaste micelarne i kupujem ju stalno.


Za 400 mililitara izdvojila sam 43 kune u DM drogeriji. A dosada je micelarna bila i po promotivnoj cijeni, koliko sam vidjela. Nisam ju uzela tada jer sam odlučila prestati gomilati proizvode kao hrčak i plakati kad im jednom istekne rok. 
Pakiranje je klasično, a pretpostavlja se da će biti dovoljna za 200 upotreba. U to se, doduše, ne bih zaklela jer trebam dvije-tri blazinice za cijelo lice pa će mi sigurno i kraće trajati. Ipak, količina je ogromna i u Garnier micelarne mi se uvijek isplatilo uložiti tih 40ak kuna.
Na slici ispod pogledajte popis sastojaka. Dominira voda, a na popisu je i arganovo ulje. 


Sinoć sam prvi put krenula u skidanje šminke s njom. Imala sam jako našminkane oči i šminka se skinila rekordno brzo. U svega tri poteza otišlo je sjenilo, maskara, obrve, highlighter. Ipak, javilo mi se peckanje u očima i jedva sam ih čekala nečime isprati. 
I s lica je šminka otišla jako brzo i lako. Ni traga. Četvrta blazinica mi je bila 100 % čista. 
Što se tiče uljnog fila, na meni nije bio toliko očit, iako sam osjećala tragove uljaste teksture.To mi ne smeta jer ionako koristim umivalice nakon micelarne. 

Dakle, konačno dojam. Nije me razočarala ova micelarna. Radi svoj posao i zadovoljna sam, ali ne bih ju preporučila osobama koje imaju jako osjetljive oči. Što se tiče ponovne kupnje, možda, nisam sigurna. Međutim, moj broj jedan definitivno ostaje Garnier ružičasta micelarna. 

P.S. Na Garnier Facebook stranici postoji i nagradna igra vezana za micelarnu. Link je ovdje pa se svakako pridružite ako imate ovu micelarnu!  

Jeste li je vi isprobale? Kako vam se sviđa?


You Might Also Like

4 komentari

  1. Nisam probala jer već imam jednu otvorenu micelarnu i to mi je dosta. Kada tu potrosim, vrlo vjerojatno ću kupiti tu jer je doslovce svi hvale. E pa, moram je onda probati jer većinu kupujem po preporukama.
    Pa, cak sto i neki kažu da im nije nesto- ako sam to naumila kupiti- kupim. Haha
    Moram probati, štaš 😂😂

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlično skida, ali baš peče za oči pa pripazi ako imaš osjetljive oči :)

      Izbriši
  2. Probala, međutim nije mi ništa wow. Treba joj malo duže da mi skine sav make up i slažem se, definitivno nije za 200 korištenja.

    OdgovoriIzbriši
  3. Post je super, bas mi se dopada, uclanila sam se na tvoj blog. :*
    majalivinglife

    OdgovoriIzbriši