Le Petit Olivier mlijeko za tijelo s karite maslacem (recenzija)

19:58

Ljeto je, sunce je, more je... Sve mi je to umorilo i isušilo kožu. Krenula sam tako po mlijeko za tijelo, a onda (prilikom nove selidbe) shvatila da imam još jedno novo novcato, neisprobano. Riječ je, kao što u naslovu vidite, o Le Petit Olivier ultra hidratantnom mlijeku za tijelu s karite maslacem. Na njemu piše da štiti kožu od vanjskih utjecaja, hrani ju, vraća elastičnost i osjećaj ugode, brzo se upija i ne ostavlja masne tragove. Bez parabena i umjetnih bojila. 



Dolazi u pakiranju od 250 ml, a morate ga potrošiti kroz 9 mjeseci. Cijena mu je oko 40 kuna, a inače Le Petit Olivier kozmetika ima u Bipi. Nisam sigurna ima i u drugim drogerijama.

Samo pakiranje proizvoda je zapravo jako ljetno. Bočica je prekrasne zlatnosmeđe boje, a na vrhu je praktična pumpica koja se može otvoriti i zatvoriti. Veliki plus, s obzirom da ja ponekad uvalim proizvode u torbu i onda bude svega posvuda. Uglavnom, za cijelo tijelo trebaju mi 2-3 pumpice proizvoda.



Na slici ispod pogledajte sastojke.



Kao što vidite, dominira voda. Posebno se ističe da je proizvod bez parabena i umjetnih bojila.

Proizvod je bijele boje i polukremaste teksture. Fino miriše, na ljeto. Da ne znam da u njemu nema kokosa, rekla bih da miriše na kokos. Zapravo je riječ o mirisu karite maslaca. Čak i ako niste ljubitelj tog mirisa, brzo ishlapi.



Sad dolazimo da najboljeg dijela. Proizvod se upije jako, jako brzo. Ma niti minuta mu ne treba. Nema masnih tragova, a koža nakon njega ostane tako mekana i glatka i prekrasna. Upravo to je razlog zbog čega sam odlučila posvetiti mu cijelu ovu recenziju. Doista već dugo nisam naletjela na nešto što me ovako oduševilo. Ne dajem lako hvalospjeve, ali ovo mlijeko iz zaslužuje. U svim segmentima.

Ovo je trenutno jedini proizvod Le Petit Oliviera koji imam, ali mislim da ću si brzo nabaviti još nešto. Imate li preporuke? 
Jeste li isprobale ovo mlijeko? 

You Might Also Like

0 komentari