Essence Vintage Rose - paleta poput nijedne druge! :D

18:37

Posljednjih tjedan dana isprobavam proizvode poput manijaka. Skupilo se, a i plaće su sjele. Međutim, samo je jedan proizvod bio ''na tapetu'' svaki dan. I srećom da je fotkan odmah, jer više ne izgleda tako uredno! :)
TANANANAN - Moja mezimica...


Riječ je o Essence paleti Vintage rose iz kolekcije bloggers' beauty secrets. Dizajnirala ju je blogerica Palmira. Cijena palete je oko 44 kune. Kolekcija je limitirana, stoga ugasite članak i pojurite po paletu. Ja sam si kupila i drugu paletu, ali o njoj uskoro više! :)  


Paleta dolazi u roskastom pakiranju koje je, rekla bih, od tvrde plastike. Nije tako lako raspadljivo, ne brinite. Kad kažem čvrste, mislim čvrste.


S gornje strane poklopca ima i maleno ogledalce koje će svakako poslužiti ako ova paletica putuje s vama. U paleti ima 10, 5 grama proizvoda ( 5 sjenila, highlighter i tuš) te mali dvostrani aplikator koji u žurbi i nedostatku kistova posluži za ''grube radove''. Jedna strana aplikatora služi za sjenila, druga za tuš. Ova koja služi za tuš zapravo je genijalna za popunjavanje obrva! 
Na poleđini vidite upute za korištenje (kojih se ne morate nužno pridržavati), sastojke, gramažu i rok trajanja.



Krenimo sada na pojedinačne nijanse svega. Slike su slikane bez baze.  


Prva nijansa s desne strane je sjenilo Charming Mauve. Riječ je o pravoj mauve, zagasito ljubičastoj nijansi koja vuče na smeđe. Nijansa je dosta pigmentirana i mat. Sjenilo je odlično za pregibe.
Srednja nijansa je Velvet rose. Lilaste je boje, mat, ali, nažalost, slabije pigmentirana.
Posljednje u nizu je nijansa Shimmer on you. Obožavam je u kutevima oka i ispod obrva, ali i na obrazima kao hladni highlighter. Divno se presijava na suncu i žao mi je što je taj odsjaj neuhvatljiv.


Prva nijansa s desne strane je Hazel eyes. Riječ je o mat bež nijansi, onoj koju svi trebamo. Nije niti toliko slabo pigmentirana koliko je gotovo jednaka boji mog tena. Nanosim ju ispod ostalih nijansi da mi olakša blendanje te ponekad u pregib.
Srednja nijansa je Earth and love. Riječ je o smeđoj nijansi, najpigmentiranijoj u paleti. Ona nije potpuno mat i ima dosta diskretan shimmer. Nije nametljiva i sjaj je sitan. Kad želim brzo i uredno našminkane oči, nanesem nju preko cijelog kapka i nijansu Shimmer on you u pregib.

Posljedni swatch je highlighter Hello glow! Riječ je o highlighteru hladnijeg podtona, dosta dobro pigmentiranog. Ipak, shimmer mu je dosta diskretniji od sjenila u nijansi Shimmer on you. S obzirom da sam trenutno jako navučena na sjaj i šljokice, preferiram koristiti sjenilo, ali i ovaj highlighter je odličan. Pogotovo kada se želite brzo i fino zasjajiti. Praktičniji mi je od kremastih kakve sam imala dosada. 


U paleti se, prekriven posebnom folijom, nalazi tuš Secret key eyeliner. Što se tiče njegove boje, ne znam jesam li luda, ali nekad mi se čini više smeđ, nekad više crn. U paleti izgleda smeđije, na očima tamnije i prezbunjena sam. U svakom slučaju, tuš je jako kremast i trebalo mi je (s obzirom da jako dugo nisam tuš nanosila kosim kistom) par pokušaja da se vratim u formu i lijepo ga nanesem. Jako je trajan, ne skida se običnom vodom i sapunom te traži u najmanju ruku micelarnu otopinu ili neku jaču umivalicu. Nije mi se preslikao, ni mrdnuo s mjesta. Izgleda kao dobar mlađi brat Liquid Ink tuša za oči.

Zajedničko svim nijansama je da se fino blendaju i trajna su. Odlično se drže čak i bez baze. Naime, već danima sam bez baze jer ne stignem po Artdeco u Muller!  

Da zaključim. S obzirom da sam plavooka, ovakve nijanse su moj must have. Laskaju mi, a jako sam zadovoljna omjerom cijene i kvalitete. Sve u svemu, još jedan pun pogodak brenda Essence! :) 

*PR proizvod, ali autorica zadržava pravo na objektivnost. 

Imate li neki proizvod iz ove kolekcije? Želite li si nešto kupiti? 



You Might Also Like

3 komentari

  1. pa i swatch tuša na krajevima djeluje smeđ, a ostatkom crn. Ili sam možda i ja malo skrenula :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Tus je ustvari tamno,tamno ljubicast

    OdgovoriIzbriši