Wet'n'Wild haul

15:54

Prije tjedan i pol dana Wet'n'Wild ugodno me iznenadio paketićem proizvoda. Osim slatkog nesesera i kataloga, stigla mi je paleta Coloricon u nijansi The Naked Truth, s pet sjenila u zemljanim tonovima, CoverAll paleta korektora, set za obrve u nijansi Ash brown te Megaslicks Balm stain u nijansi Caffeine fix. Neizmjerno sam se razveselila i dio sam vama podijelila na darivanju, a drugi dio sam isprobala. U nastavku pročitajte moje dojmove te pogledajte gomilu slikica. :)


Megaslicks Balm stainove Wet'n'Wild je opisao kao balzame u boji i obliku olovke. Obećali su zaštitu, mekoću i dugotrajnu boju, a proizvod košta samo 29,90 kn. 


Proizvod je stigao savršeno upakiran, a između svih nijasni su mi pogodili baš onu koju bih si ja sama kupila - Caffeine fix. Rok trajanja je 24 mjeseca, a količina 3 grama. Vjerujte mi, količina je ogromna. Ovo je najveća ''olovka'' koju posjedujem. 
Pakiranje je praktično, kao flomaster se može uvući i izvući. 


Caffeine fix je nude nijansa koja vuče na smeđe, a na usnama je prilično neutralna. Trajnost je odlična, barem kad govorimo o kategoriji balzama. Iako se sama boja malčice promjeni i potamni kad se osuši, bez hrane i pića balzam preživi 4-5 sati, a onda se ravnomjerno skida. Odmah po nanošenju imate onaj wet look koji se kasnije osuši u nešto što više naginje blagom mat izgledu, ali ne posve mat. 



Tekstura je jako, jako kremasta i morate biti oprezni pri nanošenju. Balzam je, to sam i očekivala. Uvijek možete iskoristiti kistić ili preciznije zašiljiti proizvod. 


Pigmentiranost me pozitivno iznenadila. Baš izvrsna, kao i boja ovog proizvoda. Na slikama ispod je swatch na suncu, s blicom i u hladu pa možete dosta realno vidjeti boju. Na dnu članka imate sliku mojih usana, vidjet ćete da je boja na usnama ipak manje intenzivna, ali može se pojačati još jednim nanosom. Ipak, proizvod je kremast i nisam smatrala da ima potrebe za više nanosa. 
Što se njege tiče, nemam problema s usnama pa ne mogu reći popravlja li štetu, ali sa sigurnošću tvrdim da je jako ugodan za nošenje i ne isušuje usne. 




O ovom proizvodu baš imam samo riječi hvale. I, da, već imam favorite koje si svakako želim nabaviti. To su Lady and the Vamp i Rico Mauve. 
Drugi proizvod je set za obrve. Stigao mi je u nijansi Ash brown. Sadrži vosak koji drži obrve na okupu, te svijetli i tamni puder za definiciju. Ima i malu pincetu te kistić za prvu pomoć. Cijena seta je 23, 90 kn. 


Na slici ispod imate popis sastojaka, rok trajanje je 24 mjeseca, a količinu nisam mogla pronaći. 


Pakiranje seta je čvrsto i praktično. Dovoljno je malen da posvuda ide sa mnom, a ima apsolutno sve što trebam za obrve. Osim toga, škljocne kod zatvaranja i sigurno je da se neće otvarati. 


Pinceta mi je kratka u ruci i nije mi baš za svakodnevnu upotrebu, ali za prvu pomoć mi je savršena. Znate, uvijek ima ona jedna zla obrva koju ne vidite doma. Kistić mi se sviđa i njime nanosim vosak. Za sjenila ipak koristim kosi Essence kist.
Tekstura sjenila je klasična tekstura sjenila, ali ono što me oduševilo je pigmentiranost. Izvrsno pigmentirani, s mogućnošću stalne nadogradnje. Divno se blendaju. Ja koristim svjetliju nijansu, a tamnija mi je postala omiljeno smeđe sjenilo. Baš kakvo sam trebala.
Traju dokle god ih ne skinem, a ponekad ih znam nositi cijeli dan. Nosim ih u kombinaciji s Catrice flomasterom i savršeno mi odgovara.


Da imam neku zamjerku, rekla bih. Jedino što mi pada na pamet je da će curama koje vole jaču definiciju i naviknute su na gelaste proizvode možda biti neobično koristiti set. Ja sam se brzo navikla i baš je proizvod po mojoj mjeri. Na kraju članka imate fotke obrva! :) 
Iduća dva proizvoda poklonila sam vama pa njihove detaljne recenzije nemam. Imam samo neke opće podatke i prethodna iskustva. 
CoverAll paleta korektora ima 4 dijela i svaki ima svoju namjenu, kao što vidite na slici ispod. Upute su prilično jasne i vidi se čemu služi koja boja. Bravo za upute, jer ni sama ne bih znala što da radim s kojom bojom. 


Cijena 6,5 grama proizvoda, koji morate potrošiti u 18 mjeseci, je 33, 90 kn


Paleta, kao što možete vidjeti, ima 5 sjenila. Nisam dirala ni otvarala, ali po prethodnim iskustvima, ne sumnjam da će dobitnica biti jako sretna s ovim. Za svako sjenilo postoje i upute gdje ga nanijeti, za one dane kada niste kreativni. Cijena palete je 41, 90 kn. 



Ukupna količina sjenila u paleti je 6,0 grama, a morate ih potrošiti u 24 mjeseca. 
Sada vas prepuštam slikama obrva i usana. :)




*PR proizvodi (Autorica zadržava pravo na objektivnost.)

Imate li neki od ovih proizvoda? Namjeravate li isprobati neki? 



You Might Also Like

4 komentari

  1. divna boja ovoga caffeine fixa. morati ću ju škicnuti!
    za sada sam isprobala sjenila za obrve i ruževe, ni jedno ni drugo nije razočaralo :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Paletica korektora mi delje savrseno, bas bih volela da je isprobam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, predivno izgleda, nadam se da će već ima u trgovinama :)

      Izbriši