Jesenska wishlista (odjeća i modni dodaci)

14:40

Ne znam za vas, ali meni jesen počinje čim prođe polovica kolovoza. Već i ptice na grani znaju da je jesen moje najdraže godišnje doba. Nakon odmora i ljeta, jesen nas tjera na nove početke, organizaciju i angažman. A meni označava i povratak u Split pa mi je još draža. Uz to, u jesen je vrijeme za nove modne i kozmetičke priče.
S obzirom da željno iščekujem prve kapi kiše, žuto lišće i malo vjetra, prizivajući ih sastavila sam jesensku wishlistu. Kozmetička je još u nastanku, ali odjeća, obuća i modni dodaci su spremni za ispunjavanje.
Krenimo s odjećom.

ODJEĆA


U Zarinoj novoj kolekciji krije se suknja na slici iznad. Bordo suknja ovakvog kroja, uz malo čipke čini se kao ispunjenje sna za nekog tko voli klasiku i romantiku. Uostalom, smatram da su ovakve suknje vječno trendi i da na njoj mogu izgraditi mali milijun super kombinacija. Nadam se da će suknja stići i u splitsku Zaru te da joj cijena neće biti previsoka, s obzirom da je na internetu još uvijek nisam pronašla. 


Na Bershkinim stranicama pronašla sam ove hlače. Crne, uske i s dva proreza. Da, da, vidjela sam ovakve na slici Kendall Jenner i dodala ih na listu želja. Za njih, kao i za suknju, već znam kako su temelj neograničenog broja kreativnih kombinacija. Naravno, i čizme na slici mogle bi na listu želja, ali još nisam pronašla model koji bi mi mogao savršeno pristajati. U ovima bi mi stopalo moglo izgledati poput čamca. 


Nikada dosada nisam kupila pončo, ali ove godine ga zacijelo hoću kupiti. Meni topline nikad dosta, a ovaj pončo iz Bershke izgleda prelijepo. Sviđa mi se kombinacija boja i print, ali ako ne nađem ovaj, kupit ću neki sličan. Voljela bih možda i neki karirani. 


Na moju građu tijela oduvijek su najbolje pristajale haljine pa sam ih s vremenom počela često uvrštavati u svoje dnevne kombinacije. Od svojih dnevnih haljina uvijek tražim udobnost, a od onih zimskih i mogućnost slojevitog kombiniranja. Zbog svih tih razloga, na webshopu SheIn svidjela mi se haljinica na slici poviše. Izgleda toplo i ugodno, a može se lijepo uklopiti s nekom trećom bojom i nakitom. Košta oko 25 dolara i definitivno mislim da ću ju naručiti.


Na SheInu sam pronašla i ovaj divni, sivi džemper. Čini se idealnim za kasnu jesen. Model je ženstven, dovoljno dug i širok. Bio bi savršen za nošenje na fakultet. Voljela bih ga i u nekoj tamnocrvenoj nijansi. 


Nisam neki ljubitelj običnih, pamučnih majci i više volim košuljice i lijepe ogrlice uz njih. Prošlu jesen i zimu u njima sam živjela. Ipak, još nikad nisam imala košulju s uzorkom poput ove na slici. I ona me osvojila na SheInu. Nisam se ograničila samo na ovu pa bih pristala i na karirane crveno-crne košulje kakve se sada mogu naći gotovo posvuda. 


Posljednja (zasad) stvar među odjećom je suknja s gumbima. Takve sam viđala na maminim starim slikama i bile su mi čudne, ali kad sam vidjela kako ih kombiniraju blogerice, osvojile su me. Nadala sam se da mama još uvijek čuva neku u svom ormaru, ali još ju nisam pronašla. Mislim da ću naručiti  ovu sa SheIna upravo zbog ovog trapera, koji izgleda poput dobrog, starog Levisa.

MODNI DODACI


Gotovo svaki put kad kupujem torbu nekako završim sa crnom torbom u ruci. Ipak, ovaj put sam si obećala da neću jer imam gomilu crnih torbi koje ne stignem ni iznosati, a kad tražim promjenu, nemam za čime posegnuti. Tamnocrveni model, čvrst i fin poput ovog iz Bershke bi bio idealna varijanta nove torbe. Čini mi se da mu je cijena oko 300 kuna, ali tješim se da će mi stipendija napokon stići. 


Po pitanju ogrlica, jako sam izbirljiva. Na drugim ljudima, sve mi izgledaju prekrasno, ali kad ih stavim na sebe to jednostavno nije to. Međutim, ovaj model koji je izradila mlada i kreativna Maja-Design Ljubuški mi se jako svidio. Lijepa mi je ova i zlatnožuta boja koju moj romantični um ne veže za ljeto, već za jesensku boju opalog lišća. 


Slojevite ogrlice jedan su od trendova koji mi se jako sviđa jer mi se čini da je moda prezasićena golemim statement oglicama. Model na slici je sa SheIna, a slični modeli se mogu pronaći u brojnim trgovinama. Najbolja stvar je što uz ovakve ogrlice mogu staviti još koji komad nakita bez da izgledam kao novogodišnja jelka. 


Još jedna lijepa stvarčica sa SheIna su i ove naušnice. Viseće i s perlom, čini se da bolje ne može. Jako su minimalističke i s ukusom. Ne izgledaju mi teško i to je super jer imam problema s podnošenjem teških naušnica. Stavim ih i odlučim se žrtvovati, ali uvijek kući dođem noseći ih u torbi. Ne mogu to trpiti pa posežem za onim sitnim ili nekim koje su lagane i nenametljive. 

Polako smo stigli na kraj jesenske liste želja. Naravno, dok prava jesen stigne i popis će se proširiti pa svakako očekujte update.
Kako izgleda vaša lista želja? Sviđa li vam se ova?





You Might Also Like

3 komentari

  1. Draga Ivana, sretno s novim blogom! :) Mene zanima da li si dosad naručivala sa ove stranice SheIn? imaju stvarno lipih stvarčica? kakva su tvoja iskustva, ako jesi? konkretno me zanima vrijeme dostave (jer sam sumnjičava oko online kupnji) i da li je roba ''na opip'' jednako dobra kao na slikama? :) hvala! (anđela, medovljanka) :D p.s. na mojoj wish listi je torba i to boje ovog prekrasnog nakita iz ljubuškog.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na lijepim željama. :) Naručila sam naušnice prije par mjeseci, stigle su mi kroz cca. 2 tjedna i stvarno su bile divne kao na slici, ali malo teške. Robu nisam prije, ali većina blogerica je zadovoljna naručenim (osim što sam čula da im kombinezoni u dva dijela nisu nešto i da se od njih držim dalje). :D

      Izbriši
    2. super, hvala na informacijama!! :)

      Izbriši