Brand-New Blog

14:48

Pozdrav, dragi čitatelji! :) Kao što vidite, avantura ChicTipsa tek počinje, a vi ste kliknuli na post i postali dio nje. Prije prvog posta koji će biti usko vezan za tematiku, u ovom prvom postu voljela bih predstaviti sebe i ideju bloga.


Dakle, moje ime je Ivana Granić i studentica sam treće godine preddiplomskog studija hrvatskog i talijanskog jezika na Sveučilištu u Splitu. U Splitu stanujem i djelujem tijekom akademske godine, a preko ljeta sam u rodnom gradu - Imotskom. Studiram, kao što rekoh, jezike i književnost, a pisanje u svim oblicima je moj hobi. 
Moji prvi objavljivani koraci krenuli su u rujnu 2013. godine na S4S portalu (studentski portal udruge Studenti za studente) gdje sam godinu i pol dana vodila kolumnu Dnevnik jedne Imoćanke. Nakon 50. kolumne, prezasićena, prestala sam voditi kolumnu. Paralelno s njom, krenula sam u blogerske pokušaje. Šansu mi je dao portal Šminkerica, a moje članke još uvijek možete pronaći tamo pod pseudonimom Dalmazonka. Uz to, članke posve drugačije tematike sam objavljivala u časopisima Filozofskog fakulteta, Humanistu i The Split Mindu


U potrazi za osobnijim prostorom za stvaranje i pisanje, odlučila sam osnovati vlastiti blog. Usudim se reći da je ChicTips nastajao mjesecima (toliko mi je trebalo da se ohrabrim i uredim ga). Hvala svima koji su me motivirali. :* Nadam se da ćete uživati u čitanju onoliko koliko ja uživam u pisanju posta te da ćemo se čitati i dalje.
Što se tiče tematike bloga, on je lifestyle blog. Naime, pronaći ćete članke o kozmetici, šminkanju, modi, ljepoti, prehrani, tjelovježbi, organizaciji, motivaciji i ostalim stavkama životnog stila. Pronaći ćete i članke o čitanju, moje književne favorite, nadam se i poneki intervju. 
Ono što zasad mogu obećati je da nisam uludo zauzela domenu i da ću se potruditi donijeti osoban, ali kvalitetan sadržaj
Ovo je kraj prvog posta, ali početak jedne nove strasti i velikog projekta. :) 
Hvala na čitanju! 
P.S. Izradila sam i fb stranicu bloga gdje ćete lakše i brže doći do informacija i novih članaka, a postoji i Instagram profil na kojem me možete pratiti. 

You Might Also Like

2 komentari

  1. Čestitam na otvaranju novog bloga, pratila sam tvoja pisanja na Šminkerici, a sad sam saznala i da imaš svoj vlastiti blog :) Sve pohvale za izgled bloga, sličnu minimalističku temu sam i ja pokušala instalirati, ali nisam uspjela XD

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala na čestitkama :) Oko dizajna sam se baš namučila, preko tutorijala sam svašta naučila :D

    OdgovoriIzbriši