Aura Illuminate me! tekući iluminator (Glamglow)

09:13



U paketiću s Aura kozmetikom na recenziju mi je stigao i Illuminate me! tekući iluminator u nijansi Glamglow. Razlog zbog kojeg nije išao u post s ostalima je samo jedan - toliko mi se svidio da sam mu odlučila posvetiti cijeli post. Jedan je od rijetkih koji se tako brzo uselio u moju svakodnevnu rutinu šminkanja. 
Aura je za njega rekla kako usavršava i osvjetljuje ten te se lako nanosi i razmazuje.
Ja lice konturiram izuzetno rijetko, ali ovaj iluminator postao je sastavni dio moje rutine - malo na vrh jagodica, malo ispod obrva, malo iznad usana i malo u kut oka - sasvim dovoljno da lice izgleda zdravo, svježe i neodoljivo. 


Stigla mi je nijansa Glamglow, ali dostupna je i nijansa Sunlight. S obzirom na moju blijedu put, odgovara mi hladni Glamglow ružičastog podtona, ako smijem tako reći. :)


Iluminator je stigao u pakiranju od 10 ml, s pumpicom na vrhu. I s tom pumpicom zapravo imam jedini problem. Izbacuje višak proizvoda i onda se prebrzo troši. Već sam ga riješila više od pola. :P Tako da je jedini način uštede odvrnuti čep i packati unutra ili istisnuti proizvod u neku drugu posudicu.


U uputama piše da se može nanositi samostalno ili pomiješano s puderom. Ja ga radije nanosim pomiješanog jer mi tako ne uništi podlogu. Drago mi je da sam našla ovu opciju jer sam oduvijek izbjegavala kremaste proizvode isključivo zbog toga. :D


Rok trajanja je 18 mjeseci koji ovaj proizvod kod mene nikad neće dočekati. :P


Tekstura je kremasta, lako se blenda i zdravo se sjaji. A na licu mi traje dokle god ga ne uklonim!


Proizvod nije nametljivo shimmerast. Jednostavno se zdravo sjaji i to je to. Može se nadograditi, ali ja jednostavno nemam potrebu za nadogradnjom. On je doista i više nego dovoljan za sve moje potrebe! :)


S obzirom na manjak dobrih iluminatora u našim drogerijama, dođe mi da dignem spomenik ovome! :)

*PR proizvod. Autorica zadržava prava na objektivnu recenziju.

You Might Also Like

2 komentari

  1. Imam ga i ja. Sad ne znam koja je točno nijansa ali je super.
    Još da sam vješta s nanošenjem, gdje bi mi bio kraj?!? Haha
    Može neki post ili video kako ga nanosis?

    OdgovoriIzbriši
  2. Moram ovo čudo probati, svi hvale ^_^

    OdgovoriIzbriši