Aura haul #1

10:12

Drage moje, 
napokon sam uspjela isprobati Aurine proizvode i opisati vam ih u recenziji. Rastavila sam haul u dva djela, prvenstveno zato što ni sama ne volim preduge članke. 
Prvo vam predstavljam rumenilo Glorious Cheeks AURA Powder Blush u nijansi 213 Dollface. Aura obećava baršunasta rumenila izuzetne pigmentacije sa izraženim dugotrajnim efektom. 

 
Samo rumenilo dolazi u plastičnom crnom pakiranju i ovaj manji dio unutra je pomičan pa s rumenilom rukujte pažljivo da ne završi na podu. Ja sam si ga već zalijepila jer sam smotana. :)
Za cijenu od 30ak kuna dobijete 5 grama rumenila koje morate potrošiti u 12 mjeseci. Sastojke pročitajte na slici ispod.


Sama tekstura rumenila je brašnasta i baršunasta. Mekano je i izuzetno lako se hvata na kist. Što se trajnosti tiče, ona je izvrsna. Trajalo mi je dokle god ga nisam skinula bez nekih većih promjena u boji ili osjećaju na licu.
Iako se nijansa zove Dollface, nije lutkasta i neprirodna. Riječ je o nježnoj rozoj nijansi koja dobro stoji  blijedim curama poput moje malenkosti. Rumenilo nije mat, ima sitni shimmer, gotovo neprimjetan ako niste na suncu.


Sve u svemu, ovo rumenilo od mene dobiva samo visoke ocjene. Osim ovog, priuštit ću sebi nijansu 222 Chianti i 215 Deep Wine
Drugi proizvod koji ću vam predstaviti je mono sjenilo Divine eyes u nijansi 64 Cafe Au Lait. Aura obećava visoku pigmentiranost, baršunastu teksturu, laku aplikaciju, dobro blendanje i dugotrajan efekt
S pakiranjem imam isti problem kao i s rumenilom. Ovaj maleni dio se odvaja unutra. Tako da sam i njega pričvrstila dodatno. 
Za cijenu od 20ak kuna (ubijte me, ne znam koliko točno), dobijete 3 grama sjenila koje morate potrošiti u 24 mjeseca. 3 grama je za mono sjenilo ogromna količina i ne znam kako da ju potrošim uopće. :P 


Iako, kad sam vidjela boju, postalo mi je jasno da ću ju zgodno potrošiti. Riječ je o smeđoj mat nijansi, pogodnoj za milijun lookova i svakodnevno nošenje. Ne znam s kojom nijansom da usporedim ovakvu divnoću. Boja je srednje pigmentirana, uz bazu visoko pigmentirana. Izvrsno se blenda i traje dokle je ne skinem. Oduševljena sam njome i otkad sam ju isprobala nosim ju gotovo svaki dan  samostalno jer je dovoljno efektna.


Ako je rumenilo dobilo peticu, sjenilo dobiva desetku! :D Odlučila sam sebi priuštiti još nijansu Skin Deep.


Imate li neke od ovih proizvoda? Želite li ih?
P.S. U Splitu Auru možete pronaći u Kozmu u zgradi Belvedere! ;)

*Proizvodi su PR, ali autorica zadržava pravo na objektivnost!

You Might Also Like

6 komentari

  1. Obozavam rumenila i ovo Aurino je predivno. Moja Aura wish lista je sve duza i duza, a Aura nikako da dode u moj grad.
    Mare M.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako svratiš do Splita, imaš na Victi, u Kozmu :) A msm da se možda može naručiti na Tester.hru :)

      Izbriši
  2. Imam Aura rumenilo 212 Cotton Candy i mono sjenilo 64 Cafe Au Lait.
    To sam dobila od Ivane s Tour de Beauty.
    Rumenilo sam isprobala i super je. A mono sjenilo još nisam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isprobaj pa javi jel nam se poklapaju dojmovi! :)

      Izbriši
  3. Ja imam 222 Chianti- jako mi se dopada. I to i Moonlight hajlajter 202 su mi omiljenizadnjih dana. A tako sam bila sklona da preskocim Auru u drogeriji

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja imam Glamglow highlighter, prezadovoljna sam, brzo će recenzija :)

      Izbriši