5/5 (Top 5 proizvoda koje sam kupila više od 5 puta)

18:35

Kao što već znate, radim i studiram. Tako sam naučila, između ostalog, nešto o poštivanju zarađenog novca. I dobar dio je bio teško zarađen - razbijeni tanjuri, nosanje letaka, uređivanje i vođenje emisija, do ovih novih poslova koji idu u korak s mojom strukom - držanje nastave i prevođenje.
Naravno, plod toga je oprez sa svakom kunom. Često kupujem provjereno. I kad otkrijem nešto što mi odgovara, uvijek se tome vraćam. Sada vam donosim 5 proizvoda koje uvijek imam u rezervi i koje uvijek iznova grabim na akcijama jer znam da će mi trebati. Krećem od broja 5 prema broju 1.

5.) Garnier micelarna otopina


Isprobala sam nekoliko micelarnih otopina. Odnosno, dobar dio onih koje se nabave u drogerijama (L'Oreal, Byphasse, ....), ali uvijek se nekako vratim onoj prvoj - Garnierovoj. Za nevelike novce, nudi sve što smatram da jedna micelarna treba posjedovati - skida brzo, učinkovito, ne izaziva mi nikakve reakcije i ostavlja dobar osjećaj na koži. Preporučila bih je svim djevojkama koje se još traže i ne žele ništa agresivno na licu. :)

4.) Kozmetika Afrodita sredstvo za uklanjanje kožice oko noktiju


Jednom davno, kad je naša blogosfera još bila u povojima, za ovaj proizvod sam čula na jednom od blogova koji već odavno ne postoje. I kupih ga tada, a ljubav još traje. Imam problema s kožicom oko noktiju i glupim zanokticama. Uvijek, uvijek! Jedino što može doskočiti problemu je ovaj proizvod. Kupujem ga u Bipi, jer mi je usput. Mislim da ima i u ostalim drogerijama. Mala količina proizvoda, jako malo vremena i lijepi drveni štapić koji se dobije u kutijici... To je sve što trebam da budem mirna otprilike tjedan dana. A sam proizvod, uz tjedno korištenje, potrošim u 3 mjeseca. 

3.) Byphasse gel za tuširanje s cvijetom pamuka


Inače volim isprobavati nove mirise tuširalica, ali za ovu sam zapela i ona je moja ''sigurna tuširalica''. Miriše na cvijet pamuka, ali nenametljivo i opuštajuće. Uostalom, dobije se zapanjujuće velika količina kupke i miris na koži traje i poslije tuširanja. Definitivno moja omiljena kupka, nema konkurenciju od dana kad sam ju prvi put ponjušila. :) 

2.) Avon Advance Techniques serum za suhe vrhove


Kosa mi je masna, vrhovi suhi - borba s regeneratorima i maskama je zagarantirana. Ali stvar koju mogu podnijeti i koju rado koristim je Avon serum. Znam, znam, već je klasik i svi ga imaju, ali bilo bi licemjerno napraviti listu bez njega. Čuva moje vrhove tako dobro da je od moja zadnja dva šišanja prošla gotovo godina i pol dana. Ljubav prema njemu preuzela sam od mame. I ona je često imala Avon kozmetiku i onda sam od malena bila navučena na katalošku prodaju. :)

1.) Catrice Camouflage cream


Što se o ovoj bogomdanoj kamuflaži može reći, a da već nije rečeno i zapamćeno? Ja samo mogu dodati da se nadam da je nikad neće povući s tržište. Da, imam i tekuću varijantu, ali ovu kremastu ne bih dala ni za što. Stvarno, odolijeva aknama veličine Etne! 30 kuna uloženih u ovo je najbolje uloženih 30 kuna! :) 

Koji je vas 5/5 popis? Kako vam se sviđa ovaj tip članka?




You Might Also Like

13 komentari

  1. Potpisujem sve za broj 1 i 2 :D ne znam sta bi bez njih :)
    Meni osobno je bolja Baleina micelarna (roza verzija bez alkohola i parfema) koja je ujedno i jeftina a ima bas odlicne sastojke, probaj! :)
    Ja bi na svoj popis dodala jos i Catrice olovku za obrve, Catrice Allround waterproof maskaru i Balea sensitive labelo za usne jer to su stvari koje iznova uvijek kupujem :) vjerojatno ih ima jos ali se sad ne mogu sjetiti :D super clanak :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh, moram priznat da nisam probala Baleu (nekako odavno nisam bila u DMu, pored Bipinih akcija), al baš bih mogla dati šansu. :D Catrice olovku/flomaster za obrve imam i obožavam je. Njihovu maskaru nikad nisam imala, nekako sam uvijek Avon ili Maybelline zbog savršenih, velikih četkica. :)

      Izbriši
  2. Broj 2 koristim i ja.
    Nedavno sam počela.
    Možeš li mi napisati kako i kada i koliko često ga koristiš?
    Hvala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koristim ga nakon pranja kosa, dok mi je još mokra. Nanesem izravno na vrhove, prstima malo pročešljam da se lijepo rasporedi. Ne stavljam veliku količinu. A koristim ga, recimo, 1-2 puta tjedno, ne svaki put jer mi je inače kosa masna. :)

      Izbriši
  3. Sviđa mi se ovakav tip posta jer si nam iznijela svoje provjerene favorite od kojih ću nekoliko sigurno probati, a to su sredstvo za uklanjanje kožice oko noktiju od Afrodite i Byphasse gel za tuširanje s cvijetom pamuka. I sama muku mučim sa zanokticama tako da si držim fige da mi ovaj proizvod pomogne, iskreno nije mi još nikada zapeo za oko. :) Gelove za tuširanje uvijek volim isprobavati tako da ću dati šansu i ovom, a ja ti preporučujem Le Petit Marseiliais s mlijekom slatkog badema kojeg redovito kupujem. Garnierova micelarna bila je jedna od prvih koje sam probala i dobro je odrađivala svoj posao, ali meni se više sviđa Borjouis micelarna te ti također preporučujem da je probaš. Pošto i sama studiram i radim vodim se sličnim razmišljanjem kao i ti: kada otkrijem da mi nešto odgovara, uvijek se tome vraćam, pogotovo ako je proizvod pristupačne cijene. :) Karmen

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na divnom komentaru! :D Ajme, imam to mlijeko za tijelo, divnoo mi je :D Dobila sam ga za Božić :)

      Izbriši
  4. Ništa od toga još nisam probala, al tvojih više od 5 ponovljenih kupnji me tjeraju da napokon isprobam neke :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tople preporuke za sve! :) Nadam se da će ti odgovarat :)

      Izbriši
  5. Ovo afroditino sredstvo me definitivno zanima jer mi očajno fali njege u tom području. A kamuflaža...njih 5 mi stoji u ladici za slučaj da se catrice predomisli :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Napraviti ću recenziju uskoro! :) Zalihe imam i ja :P

      Izbriši
  6. Znam kako ti je za Catrice kamuflažu, ni sama više ne znam koju kutijicu trošim :D odlična stvar

    OdgovoriIzbriši